Linii

Gastronomice

modulare

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sâmbătă: 9:00 - 13:00

Aducem pe piață un concept nou în ceea ce privește grătarele de grădină.
Vă oferim linii gastronomice modulare complete pentru grădină.

Prefabricarea în piese modulare

Materiale de calitate superioară
Gamă variată de accesorii

Linii gastronomice

În funcție de preferințele beneficiarului și locul de amplasare, confecționăm linii gastronomice simple sau complexe. În confecționarea acestora utilizăm materiale de calitate superioară: ciment și adeziv refractar, cărămidă refractară ce rezistă la temperaturi de până la 1280 grade celsius și argilă expandată ce are rol de izolație termică.

Propunem un set de dimensiuni standard, dar acestea le putem adapta în funcție de spațiul disponibil și stilul dorit.

Asigurăm la cerere serviciu complet: materiale, execuție, transport, montaj și finisaj.Livrăm în toată țara, costul aproximative al livrărilor fiind de 190 lei pe palet (pe un palet încape un grătar, cuptor sau o plită).

Noul concept

Linii gastronomice simple sau complexe

Avantaje

Prefabricarea în piese modulare

Ne ocupam de prefabricarea liniilor gastronomice si a semineelor in piese modulare pentru montarea usoara si rapida fara a deranja clientul si fara a face mizerie cum ar fi mortar sau praf.

Materiale de calitate superioară

Folosim materiale de o calitate superioară: ciment refractar, adezivi refractari pentru a nu crăpa la căldură și șamotă care rezistă până la 1280 de grade. Ca materie primă folosim argila expandată care are rolul de izolație termică putându-se monta în foișoarele de lemn chiar lipite fără a pune în pericol lemnul fiind și un material foarte ușor și izolant termic.

Gamă variată de accesorii

De asemenea va mai oferim si o serie intreaga de alte produse ce le puteti achizitiona de la noi, cum ar fi accesorii gratare, accesirii seminee, cosuri de inox, grile pentru aer cald, aer rece si sisteme de ventilatie.